Kamu kurumlarının faaliyet ve çalışmalarını yakından takip etmek amacıyla yoğun olarak sürdürdüğü kurum ziyaretlerine İl Özel İdaresiyle devam eden Vali Nurullah Naci Kalkancı, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İl Özel İdaresine gelişinde Vali Kalkancı’ yı  İl Özel İdare Genel Sekreteri Avukat Sami Işık ve birim müdürleri karşıladı.

Karşılama sonrası İl Özel İdare Genel Sekreteri Sami Işık ve birim müdürleriyle bir araya gelen Vali Nurullah Naci Kalkancı, İl Özel İdaresi tarafından 2017 yılında kırsal alanda  yürütülen yol, içme suyu, alt ve üst yapı gibi yatırım çalışmalarıyla 2018 yılında köylere yönelik yapmayı planladıkları yatırım ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

İl Özel İdaresi ve KÖYDES Projeleri kapsamında kırsal kesimde başta alt yapı olmak üzere çok önemli hizmetlerin hayata geçirildiğini kaydeden Vali Kalkancı, “Bu yatırımlarla, köylerimize yapılan hizmet kalitesinin çok önemli bir noktaya geldiğini görüyoruz. Amacımız kırsal kesimde yaşayan vatandaşlarımızın daha rahat yaşamasını sağlayarak, insanımızın hayat kalitesini günümüz şartlarına göre yükseltmektir. İl Özel İdaremiz ilimizin dağınık coğrafyasının en ücra köşelerine daha güzel hizmetleri ulaştırmanın çaba ve gayreti içerisindedir. Bu çabamız artarak devam edecektir” dedi.