31 Ağustos 2018 Tarih ve 2018/157 sayılı Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile 1 yıldır Adıyaman Vali Yardımcılığı görevini yürüten Yasin Yunak Ardahan Damal Kaymakamlığına atanırken, 2 yıldır Gerger Kaymakamlığı görevini yürüten Can Kazım Kuruca Tunceli Nazımiye Kaymakamlığına, 3 yıldır Sincik Kaymakamlığı görevini yürüten Zafer Sağ Şırnak İdil Kaymakamlığına, 1 yıldır Çelikhan Kaymakamlığı görevini yürüten Mustafa İkbal Eşki Elazığ Alacakaya Kaymakamlığına ve 1 yıldır Tut Kaymakamlığı görevini yürüten Onur Şatıroğlu ise Van Bahçesaray Kaymakamlığı görevine atandı.     

Türkiye Petrolleri Sosyal Tesislerinde Vali Nurullah Naci Kalkancı ve eşi Yasemin Kalkancı’nın ev sahipliğinde düzenlenen veda yemeğine Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ve eşi, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, Vali Yardımcıları ve eşleri, İlçe Kaymakamları ve eşleri, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy ve eşi, İl Emniyet Müdürü Metin Alper ve bazı kurum amirleri katıldı.   

Yemekte bir konuşma yapan Vali Nurullah Naci Kalkancı, görev yerleri değişen Vali Yardımcısı ve Kaymakamlara Adıyaman’a yaptıkları başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunup, başarılar diledi.

Konuşmaların ardından Nurullah Naci Kalkancı ve Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, görev yeri değişen İlçe Kaymakamlarına Adıyaman’a has çeşitli hediyeler verdi.