Beşpınar Vadisi Restaurant'ta Vali Mahmut Demirtaş'ın ev sahipliğinde verilen iftar yemeğine; Vali Yardımcısı Murat Süzen, Adıyaman Faal Gazeteciler Derneği Başkanı İbrahim Aslan, GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Z. Abidin Kıymaz, Gazetemiz İmtiyaz sahibi E.Soydan Doğru, ilimizde faaliyet gösteren televizyon, gazete ve radyo sahipleri, ulusal ve yerel basın temsilcileri, köşe yazarları ile il ve ilçelerde görev yapan  birçok basın çalışanı katıldı.

Vali Mahmut Demirtaş, iftar programına katılan tüm basın mensuplarına teşekkür ederek, "Ramazan ayının içerisinde bir iftar programında sizlerle birlikte olmak adına bu organizasyonumuzu gerçekleştirdik. Davetimize icabet ettiğiniz için ve iftar programımıza katılım sağladığınız için hepinize teşekkür ediyor, yaklaşık Ramazan Bayramınızı kutluyorum"dedi.

Okunan ezan sonrası iftarlar açıldı. İftar yemeği sonrası Vali Mahmut Demirtaş, iftar programına katılan tüm basın mensuplarının masalarını gezerek, basın mensuplarıyla tek tek bir süre sohbet etti. Adıyaman gündemi hakkında görüş alışverişinde bulundu.

 

.