Düzenlenen programa, İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü S. Ahmet Bağcı, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Sefa Doğmaz, Yurt Kur Müdürü Hüseyin Sonkaya, İlçe Tarım Müdürü Mehmet Kösekul, Mal Müdürü Halil Bıyık, kurum amirleri ve veliler katıldı.

KÜÇÜK JİMNASTİKÇİLER HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER

İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilerek açılan jimnastik kursuna katılan minikler hünerlerini sergiledi.

Jimnastik kursu öğrencilerinin kısa gösterisi ile başlayan programda Kurs öğrencileri arasında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere madalya verilirken tüm kursiyerlere lisansları ve hediyeler verildi.

Yapılan yarışmada 9-12 Yaş grubundan 12, 7-8 yaş grubundan 8 ve 5 yaş grubundan 6 sporcu yarıştı.

9-12 yaş gurubundan Nazlı Sarıabacı 1’ci, Emine Ülkü 2’ci, Esra Küreci 3’cü, 7-8 yaş gurubundan Tuana Hanelçi 1’ci, Simay Siner 2’ci, Seçil Yazgan 3’cü, 5 Yaş gurubundan ise Melek Hanelçi 1’ci, Hamza Öztürkmen 2’ci, Fatmanur Doğan 3’cü olarak dereceye girdi.

KURUMLAR ARASI TURNUVADA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Besni Kaymakamlığı Kurumlar Arası Turnuvalarda dereceye giren takımlara Kupa ve Madalyaları İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü S.Ahmet Bağcı ve kurum amirleri tarafından verildi.

Voleybolda, Besni Anadolu İmam Hatip Lisesi, Şehit Abidin Tanrıkulu Lisesi ve Ticaret Meslek Lisesi dereceye girerken, Futbol Turnuvasında ise, İlçe Jandarma Komutanlığı, Besni Belediyesi ve İlçe Kaymakamlık takımları dereceye girdi. Kulüpler arası masa tenisi turnuvasında ise Genç Kızlarda Gençlik Spor ve Besni Spor, Genç Erkeklerde ise Gençlik Spor takımları, Yıldız Erkeklerde Besni Belediye Spor, Besni Spor ve Gençlik Spor takımları dereceye girdi.

Programda ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne yaptıkları katkı ve desteklerden dolayı, Anadolu İmam Hatip Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Tosun’a, Şehit Abidin Tanrıkulu Anadolu Lisesi Müdürü Faruk Öncel’e ve yapılan faaliyetlere sponsor olarak destek veren Şan Petrol sahibi Halil Eroğlu’na ve Kardeşler Pastanesi Sahibi Hüseyin Öztürkmen’e plaket verildi.

Programda konuşma yapan İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz; “Burada emeklerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne ve antrenörümüz Serkan Hocamıza teşekkür ediyorum. Burada aylar önce takla atmayı bilmeyen çocuklarımız vardı. Şuan hepsi neredeyse birer Jimnastikçi olmuşlar. Gerçekten tüm çocuklarımıza kendi çocuğuymuş gibi emek verdi ve sabır gösterdi. En büyük destekçileri Sayın İl Müdürümüz S. Ahmet Bağcı beyde burada, ona da teşekkür ediyorum. Bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü S. Ahmet Bağcı ise; “Ailelerimizi destek ve katkılarından dolayı kutluyor, teşekkür ediyorum. Bu faaliyetlerinden dolayı Kurs Hocamız Serkan Kuzpınarı’na ve ilçe müdürümüz Fethi Siner’e de teşekkür ediyorum” dedi.