Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinin ardından Saray Engelsiz Yaşam, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’ne ataması yapılan İsmet Öztürk’e Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç tarafından tüm personel adına Müdürlüğü süresince yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ve Okul Müdürleri ile vedalaşama töreninde Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç’ta İsmet Öztürk’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Turaç; “Bana göre insanların çalıştıkları ortamlardan hoş seda bırakarak ayrılmaları, kendilerini iyi şekilde anımsatmaları en önemli olaydır. Çok kısa süre çalışma şansı bulduğum İsmet Bey’in yaptığı çalışmalar ile gerek Besnililerin, gerek Milli Eğitim camiasının gönlünde taht kurduğunu gördüm. Yeni görevi vesilesiyle üstündeki yük ve sorumluluğu daha da artmıştır. Bundan sonra da bizden desteklerini esirgemeyeceğini biliyoruz” dedi.

Ayrıca Öztürk, İlçe Müdürlüğü döneminde göstermiş olduğu başarıdan dolayı Adıyaman Valisi Ramazan Sodan ve Besni Kaymakamı Gürkan Demirkale tarafından Başarı Belgesi ile ödüllendirildi.

İsmet Öztürk ise konuşmasında; “3 yıllık Besni İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinin ardından yaklaşık 10 ay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yaptım. Bu süre içerisinde bu memleketin bir evladı olarak bu makamın en iyi şekilde temsil edilebilmesi için uğraş verdim. Allah bize ömür verdikçe Besni’mize Ankara’dan hizmet etmeye devam edeceğim. Kapım sizlere her zaman açık olacaktır. Görev yaptığım süre içerisinde eğitim öğretimdeki çalışmalarımıza desteğini esirgemeyen devlet büyüklerimize, eğitim çalışanlarımıza, halkımıza ve basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.