AKEDAŞ EN BÜYÜK YATIRIMI MÜŞTERİSİNE YAPIYOR

Akedaş Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Sayın Medine Tanış Akedaş’ın her zaman müşterileri için çalıştığını şu sözlerle ifade etti “Akedaş olarak, her zaman müşterimiz için en iyi hizmeti verebilmek için çalışıyoruz. Bizim en büyük yatırımımız müşterimiz içindir.  Bu kapsamda birçok noktamızda yenilikler getirdik. Tüketici İşlem Merkezlerimizin sayısını 8 adet Adıyaman’da, 12 adet Kahramanmaraş’ta olmak üzere 20’ye yükselttik. Tabi bu sayıların içerisinde ilçeler de mevcut. İlçelerimizi müşterilerimizle buluşma noktalarımız, onlara fazlasıyla özen gösteriyoruz. Müşterilerimizin bize her noktadan ulaşabilmesi, bizim için en önemli değerlerden bir tanesi. Tüketici İşlem Merkezlerimizde görevli çalışanlarımız müşterilerimize her türlü konuda yardımcı olmaya çalışıyorlar. Hizmet kalitemizi artırmak için her geçen gün daha fazla çalışmaya devam ediyoruz. “

BAYRAM SONRASINDA PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK

Akedaş olarak sosyal sorumluluk projelerine de son derece önem veriyoruz diyen Akedaş Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Sayın Medine Tanış, Ramazan Bayramı’ndan sonra bu projelere yenilerini ekleyeceklerini de sözlerine ekledi. Daha önce özellikle enerji tasarrufu ile ilgili yaptıkları birçok projede ilgi ile karşılandıklarını dile getiren Tanış, enerji tasarrufu ülkemizin geleceği için en önemli sosyal sorumluluklarımızdan birisi, bunu en iyi şekilde gerçekleştirmek ve toplumumuzda bu bilinci oturtmak için yola çıktık, hedefimiz doğrultusunda başarıyla ilerliyoruz dedi.

Adıyaman halkının ve ülkemizin Ramazan Bayramı’nı kutlayan Sayın Tanış, sözlerine şu şekilde devam etti; “Ramazan boyunca da Tüketici İşlem Merkezlerimizden ve tüm veznelerimizden yoğun bir şekilde müşterilerimize hizmet verdik, bayram sonrasında da aynı hızla devam edeceğiz. Adıyaman ve Kahramanmaraş için her zaman en iyisini yapmak için çalışıyoruz. Önümüz Ramazan Bayramı,  Adıyamanlı hemşerilerimizin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”