Yaklaşık 15 Günden bugüne Besni’ye bağlı tüm köy ve mezraları Milletvekili Yakup Taş ve Teşkilat mensupları ile birlikte ziyaret eden Sümer, köylerdeki sorunları yerinde görmek, köy halkının istek ve taleplerini dinlemek, bu yönde yapılması gereken ve çözüm bekleyen sorunların giderilmesi için çalışmalar yürütüyoruz, dedi.
Ziyaretlerin ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Başkan Sümer, “Adıyaman Milletvekilimiz Yakup Taş öncülüğünde, AK Parti ilçe teşkilatımız ve tüm birimlerimiz ile gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde, Köy muhtarlarımızı ve vatandaşlarımızı dinledik. Sorunları yerinde görmek ve çözüm üretmek düşüncesiyle gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılaşıyoruz. Göstermiş oldukları yakın ilgi nedeniyle muhtarlarımız ve vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu ilgi ve alaka bizleri oldukça memnun ederken, motivasyonumuzu da üst seviyede tutuyor. Köylerimizde önemli sorunların büyük bir kısmı çözülmüş durumda. Eksik kalanları ise not aldık. Yapılması gerekenleri ve çözüm bekleyen sorunları, öncelik sırasına göre belirleyip, gerekenleri yapacağız. 
Dönem dönem bu ziyaretleri tekrar edeceklerini dile getiren Sümer,  Bu ziyaretlerimiz gerek köylerde olsun gerekse mahallelerde devam edecek, “dedi.