Besni Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Sümer, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Erdoğan, Haci Arslan ve E. Soydan Doğru ile birlikte Besni Devlet Hastanesi Başhekimi Ali Helli’yi ziyaret ederek Hastane’nin sorunları hakkında istişarelerde bulundu.

Sümer, burada yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanlığı tarafından hastanemizin C statüsünden B statüsüne yükseltilmesi ile birlikte sağlıkta çıtanın yükseldiğini ifade etti
SAĞLIK ALANINDA BÖLGEDE ÖNEMLİ BİR MERKEZ OLACAĞIZ
Bu hizmetleri yaparken, amacımız vatandaşlarımızın ihtiyaç ve beklentilere daha iyi cevap verebilmek daha kaliteli bir sağlık hizmeti sunulmasına vesile olmak. B Grubuna geçmemiz ile birlikte, personel, uzman doktor sayımız artarken, hastanemiz daha modern cihazlara kavuşmuş olacak, dedi.
BAŞHEKİM HELLİ, “DAHA İYİ ŞARTLARDA HİZMET VERECEĞİZ”
B rolüne geçilmesiyle birlikte daha iyi şartlarda hizmet vereceklerini vurgulayan Besni Devlet Hastanesi Başhekimi Ali Helli ise,  geçtiğimiz günlerde hastanemizin B rolüne yükseltilmesinin meyvelerini almaya başladıklarını ifade etti. 
-    4 Adet mekanik ventilatörün (Solunum Cihazı) hastanemize teslimatı yapılmıştır. 
-    10 yataklı 2. Basamak Yoğun Bakım ünitemiz halkımızın hizmetine açıldı.
Bu hizmetlerin gelmesi ile birlikte hastalarımızın tedavi sürecinde takibi hastanemizde yapılacaktır. İl dışı sevklerimizin sayısı azalacaktır. Özellikle Covid19 sürecinde halkımıza hizmet sunumunu daha kaliteli hale getireceğiz” dedi.