Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Besni İlçe Başkanı İsmail Sümer, Besnimizin tüm yollarında konforla ulaşım sağlansın diye var gücümüzle durmadan, yılmadan çalışmaya devam edeceğiz. Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımız ile beraber sahada emek veren, çalışan kardeşlerimizi ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledik. Besnimize yakışır bir çalışma ile inşallah yollarımızı bir an önce bitirerek hizmete açmayı planlıyoruz.
Bilindiği üzere daha önceden yapımına başlanan Besni - Üçgöz - Beşyol yolu ile ilgiliolarak yapmış olduğumuz bire bir görüşmeler sonrasında Ulaştırma ve Altyapı Bakanımıza sorunlarımıza bizzat sorunlarımızı iletmiştik. Sayın Bakanımızın talimatları sonrası Karayolları teknik ekibi Besni’ye gelerek incelemelerde bulunmuşlardı. Bu incelemelerin ardından Besni-Adıyaman karayolu Besni girişi ile Besni- Burunçayır arası yolda çalışmalar hızlanırken bir yandan ilçemizin diğer giriş çıkış yollarında çalışmalar devam ediyor. Çalışmaların hızlandırılması ile ilgili girişimlerimiz sürüyor.
İlçemizin bu önemli sorununa göstermiş oldukları ilgi alaka nedeniyle, Başta Sayın Bakanımız Adil Karaismailoğlu olmak üzere Adıyaman Valimiz Sayın Mahmut Çuhadar’a, TBMM Milli Savunma Komisyon Başkanımız Sayın Ahmet Aydın ve Adıyaman Milletvekillerimize, İlçe Kaymakamımız Sayın Nazlı Demir’e, Karayolları Genel Müdürümüz Sayın Abdulkadir Uraloğlu’na Karayolları 8. Bölge Müdürümüz Sayın Yusuf Güneş'e, Adıyaman Karayolları 87. Şube Şefi Gaffari Sincar’a bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum "dedi.