Türkiye'nin en köklü kurumlarından biri olarak iki asra yaklaşan tecrübesi ile geçmiş ve gelecek arasında uzanan bir köprü kuran PTT yenilikçi bakış açısıyla, kaliteli ve güvenli hizmet anlayışıyla bir dünya markası olma vizyonu doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor

Besni Kaymakamı Nazlı Demir Besni PTT şubesini ziyaret ederek Müdür V. Aziz Arslan ile bir araya geldi. PTT personelinin 181. Kuruluş yıl dönümünü  kutlayan Kaymakam Demir'e gerçekleştirilen ziyarette Adıyaman PTT Baş Müdürü Halil Sancaktar ve Adıyaman Mali ve İdari Birimler Müdür V. Hasan Kaya eşlik etti.

Besni PTT Müdür V. Aziz Arslan konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Ülkemizin köktü kurumlarından biri olan Şirketimiz için en özel günlerden birini yaşıyoruz. 23 Ekim 1840 tarihinde başlayan hizmet yolculuğumuzun 181, yıl büyük PTT Ailemizin kuruluş yıl dönümü hepimize kutlu olsun.

Gencinden yaşlısına herkes tarafından tanınan yurt içi ve yurt dişi faaliyetleriyle takdir gören milletimizin güvenini ve desteğini her zaman hisseden kocaman bir ailenin üyeleriyiz. Doğal afet, savaş, salgın hastalık dönemleri dahil yardımına koştuğumuz ve ülkemizin dört bir yanında hizmetlerimizle buluşturduğumuz vatandaşlarımızın bize duyduğu sevgiden güç alarak çalışmalarımıza hiç durmadan devam ediyoruz. Gurur ve başarılarla dolu 181 yılın her anında, özverili ve fedakar bir şekilde milletimize hizmet eden siz değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum.

Posta ve Telgraf Teşkilatı olarak geleceğe emin adımlarla ilerlerken çağımızın gerekliliklerini takip ediyor, yeni teknolojileri faaliyetlerimize dahil ederek PTT AS isminin getirdiği sorumlulukların bilinciyle hizmetlerimizi devam ettiriyoruz. Çalışmalarımızı sürdürülebilir ve doğa dostu bir anlayışta ele almak da sorumluluklarımız arasında yer alıyor. Yenilenebilir enerji kaynaklarına yöneliyor, yeşil lojistik kavramına uygun bir şekilde süreçlerimizi tekrar gözden geçiriyor ve dünyanın dengesinin korunmasına katkı sağlıyoruz. Aynı zamanda yapay zekayı ve diğer gelişmeleri yakından takip ederek müşteri memnuniyetini artıracak girişimlerde bulunuyoruz. Yöneldiğimiz bu vizyon doğrultusunda bizim çabalarımız meyvesini, gelecek nesillere bırakacağımız daha temiz bir çevre olarak verecektir.

İki asra yaklaşan tarihimizde edindiğimiz tecrübemiz ve hiç tükenmeyen enerjimiz ile yeni yılımızda birçok başarıya daha ulaşacağımıza dair inancım tamdır. PTT Ailesinin bir ferdi olmaktan gurur duyuyor ve Şirketimizin kuruluş yıl dönümünü gönülden tebrik ediyorum" dedi.