Play-Off'a kalan amatör takımların temsilcileri Adıyamanspor sosyal tesislerinde gerçekleştirilen kura çekimine katılarak rakiplerini belirledi. 
ASKF başkanı Cenap Taşkın, Futbol İl Temsilcisi Ali Can Çelik, Saha Komiserleri Adıyaman Şube Başkanı Naif Dünek, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Şube Müdürü Yaşar Sarıkaya, Futbol İl Temsilci Yardımcısı Mahmut Çolak, İl Hakem Kurulu ve İl Tertip Kurulu Üyesi Mehmet Şahin ile takım yöneticileri kura çekimine katıldı.
A grubundan Play-Off'a kalan Petrol Gençlikspor, Boztepespor, Kahta Belediyespor, B grubundan İl Özel İdarespor, Yamanspor ve Besnispor arasında yapılan kura çekiminde takımların rakipleri belli oldu. 24 Mart tarihinde başlayacak olan müsabakalar tek devreli lig usulüyle oynanacak.
Yamanspor-Petrol Gençlikspor, Kahta Belediyespor-İl Özel İdarespor, Boztepespor-Besnispor ile karşılaşacak. Galip gelen takımlar diğer galiplerle oynayacak. Müsabakalarda şampiyon olan takım, BAL Ligi'nde oynayan Adıyaman Belediyespor ile karşılaşacak. Adıyaman Belediyespor'un 3. lige yükselmesi halinde şampiyon olan takım karşılaşma yapmadan BAL Ligi'nde Adıyaman'ı temsil edecek.
Play Off ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Besni Spor Kulüp Başkanı Mehmet Fidan, yapacakları maçlarda taraftarlardan destek beklediğini belirtti. Fidan; “Play Off’ta ilk maçımızı Boztepe Spor ile 25 Mart Pazar günü saat 13.00’da Adıyaman Altınşehir stadında oynayacağız. Play Off’a iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bunun için taraftarlarımızın ve sporseverlerin desteğine ihtiyacımız var. Maçlara çok iyi hazırlanıyoruz. Play Off’ta şampiyon olup ilimizi Bal Ligi’nde iyi bir şekilde temsil edeceğimize inanıyorum” dedi.