Mazbatasını aldıktan sonra beraberindeki heyetle birlikte Besni Belediyesi’ne geçen Öztürk; “Halkımızın verdiği desteğe layık olmaya çalışacağız” dedi.

Öztürk, konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Halk bize verdiği görevin bilinci içerisindeyiz. Geçmiş dönemde Belediye Başkanlığım sırasında ve öncesinde belediyenin parasını yemeyeceğimi ve yedirmeyeceğimi söylemiştim. Şimdi bunu tekrarlıyorum. Haram yemeyeceğim ve yedirmeyeceğim. Bu ilçenin fakir fukarası bize oyunu verdi. Biz de onları inşallah mahcup etmeyeceğiz. Besni’de Halkın iradesine ipotek konulduğunu bilerek tepkisini sandıkta gösteren ve bize güvenerek oy veren halkımıza teşekkür ediyorum, bu seçimi halk kazanmıştır” diye konuştu.

Daha gelişmiş bir Besni hedefi ile bir seçim çalışması yürüttüklerini ifade eden Öztürk; “Parti yöneticilerimiz, gençlik ve kadın kollarımız, Belediye ve il genel meclis üyesi adayları ile birlikte el ele, gönül gönüle vererek bir ve beraber olduk.  Besni'de Halk Kazanmıştır bundan sonra İlçemizi en güzel şekilde birlikte yön vereceğiz. Biz de Besni halkının Saadeti için çalışacağız. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca destekleriyle bize büyük bir teveccühte bulunarak, bu önemli makama layık gören çok değerli hemşerilerime ve belediye başkanlığı seçiminde birlikte yarıştığımız diğer partilerin adaylarına teşekkür ediyorum.

Bizim en büyük değerimiz, en büyük zenginliğimiz birlik ve beraberliğimizdir diyen Öztürk; ‘’ 30 Mart’ta yaptığınız tercih 6401 oy ve % 43,2 oy oranı ile Besni'nin idaresini 5 yıllığına bize teslim ettiniz. Bundan sonra Halk ile yönetilen bir Belediye göreceksiniz inşallah. Rabbim utandırmasın. Bugünden itibaren bize oy veren, vermeyen herkesin belediye başkanı olacağım. Hiç kimseye ayrım yapmadan herkese eşit mesafede hizmet edeceğim” dedi.