Muhtarlar derneği başkanı Hacı Uçar ve  Mahalle muhtarlarıyla birlikte son zamanlarda Uyuşturucu ile mücadelede başarılı çalışmalar gösteren ilçe Emniyet Müdür vekili İlyas Yarımağa ve Emniyet personelini ziyaret ederek, başarılı çalışmalarından dolayı kendisine, bütün emniyet amirleri ve personeline teşekkürlerini ve desteklerini bildirerek plaket verdiler.

Ziyarette açıklamada bulunan ilçe Emniyet Müdür Vekili İlyas Yarımağa şu ifadelere yer verdi; ‘’Yaptığımız çalışmalarda başta kaymakamımız Sayın Nazlı Demir’in, Muhtarlarımızın ve Besni halkımızın büyük desteklerini alıyoruz. İlçemizde huzur ve güven ortamını temin etmek için çalışmalarımız artarak devam edecektir ‘’dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Hacı Uçar açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ‘’Başta uyuşturucu ile mücadele olmak üzere asayiş ve trafik alanında yapılan başarılı çalışmalarından dolayı İlçe Emniyet Müdürümüzü, Amirlerinizi ve bütün emniyet personelimizi kutluyoruz halkımızın huzuru için çalışan polisimizin her zaman yanındayız ve elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız ‘’dedi.