2020 yılının insanlığa ve ülkemize hayırlı bir yıl olmadığını, 2021 yılının hayırlı ve faydalı bir yıl olmasını dileyerek sözlerine başlayan Milletvekili Taş, “İçinde bulunduğumuz yıl, Corona virüs belasının tüm dünyayı etkisi altına almasıyla birlikte, ülkemizde bu virüs’ten ciddi manada etkilenmiş, 2020 yılı adeta kayıp yıl olarak tarihe geçmiştir.” Dedi.

15 Temmuz hain darbe teşebbüsünün, halkımız, polisimiz ve kahraman askerlerimizin başarılı bir şekilde püskürtülmesinin ardından geçen süreç içerisinde, iç ve dış mihraklar rahat durmayarak yıl içerisinde ekonomik darbe girişiminde bulunmuş, Devletimiz ve hükümetimizin başı liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu sayesinde bu teşebbüslerde püskürtülmüştür.

2015 yılından beri ülkemiz üzerinde oynanan oyunların sayısı gittikçe artmış, yapılan her hamleye karşı hükümetimiz başarılı çalışmalarla bu hamleleri sonuçsuz bırakmıştır.

2021 yılına gireceğimiz bu günlerde, Ümmetin umudu, Coğrafyamızın lideri sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gayretli duruşları ile ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşma çalışmaları ve gayretleri artarak devam edecektir.

Bu vesile ile başta Adıyamanlı hemşerilerim olmak üzere, tüm herkesin yeni yılını kutluyor, 2021 yılının ülkemize ve milletimize huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini diliyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.