AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş, beraberinde Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Sümer, İl Genel Meclisi Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Besni gençlik Kolları Başkanı Fatih Metin ve bazı partililerle birlikte Besni'ye bağlı Belde ve köyleri gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Geçtiğimiz hafta boyunca Belde, köy ve mezraları gezen Yakup Taş, gittikleri her köyde büyük bir sevgi ile karşılandı. köylülerle sohbet edip onların sorunlarını dinleyen Taş her zaman köylülerin ve üreticilerin yanında olduklarını sözlerine ekledi.

Her yerleşim biriminin sorunlarını not alıp, bazı sorunların çözümü için ilgili birimlerle anında görüşen Taş, halktan büyük bir memnuniyet gördü.

AK Parti hükümeti ile birlikte köylerin sorunlarının minimize edildiğini kaydeden Milletvekili Yakup Taş, köylere yatırımların devam edeceğini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a büyük bir sevgi seli olduğunu aktaran Taş, hükümetin de bu sevgi selini boşa çıkarmayıp köylere hizmet ettiğini söyledi.

Besni köyleri muhtarları ve halkı da Milletvekili Yakup Taş’a teşekkür ederek, göstermiş olduğu ilgi ve alakadan çok memnun kaldıklarını söylediler.