Ziyarete AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin ve AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem'in yanı sıra teşkilat üyeleri ve partililer katıldı.

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, ziyarette Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati İşitmen'den esnafın sorunları hakkında bilgiler aldı.

Daima esnafın yanında olduklarını dile getiren Milletvekili İbrahim Halil Fırat; "Esnaflarımızın sorunlarını yakından takip etmekteyiz. Son ekonomik gelişmelerden sonra hükümetimiz esnafımızın elini güçlendirecek çalışmalar yürütmektedir. İnşallah yapılan bu çalışmalar esnafımızın elini güçlendirecektir" dedi.  

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati İşitmen ise; "Ziyaret esnasında esnafımızın sorunlarını dile getirdik. Özellikle son yaşanan döviz artışlarına bağlı olarak girdi maliyetlerindeki artışlar, esnafımızı zor durumda bıraktı. Bu gelişmeler doğal olarak bir çok ürünün zamlanmasına neden oldu. İnşallah en kısa sürede geçici olarak gördüğümüz bu krizi atlatırız, esnafımız ve vatandaşımız rahat bir nefes alır. AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat ve beraberindekilere ziyaretten dolayı teşekkür ederim" dedi.