Bugüne kadar, okul, yurt, sağlık ocağı, üst geçit, taziye evleri ve camiler gibi birçok projeye imza atan ve binlerce öğrenciye burs veren Merinos A.Ş, daha önce olduğu gibi, bu yılda ihtiyaç sahibi Besnili hemşerilerimizi unutmayarak gıda kolileri gönderdi.

Mehmet Erdemoğlu  Vakfı tarafından 2000 adeti Besni, 1000 adeti ise Gaziantep  olmak üzere Besnili hemşerilerimize gönderilen gıda  paketleri oluşturulan ekip tarafından ihtiyaç sahiplerine bizzat teslim edildi.

Merinos A.Ş. bu yardımların yanı sıra okul ve camilere de düzenli olarak yardımlarda bulunuyor. Ayrıca yangın ve doğal afet gibi nedenlerle sıkıntıya düşerek zor durumda kalan hemşerilerimize de  destek olan Merinos A.Ş. , maddi durumu iyi olmayan hemşerilerimizin tedavi masraflarını üstlenerek sağlıklarına kavuşmalarını sağlıyor. Onlarca yaşlı ve düşkün ihtiyaç sahibi hemşerilerimize de maddi destekte bulunan Merinos, maddi imkansızlıklardan dolayı evlenemeyen gençlerin de yuva kurmalarına yardımcı oluyor.

Besni'nin her alanda büyüyüp gelişmesi için büyük çaba sarf eden Erdemoğlu Ailesi, Besni’ye kurmuş olduğu İplik fabrikası vasıtasıyla yaklaşık 650 kişiye iş imkanı sağlıyor. Bunun yanı sıra Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi, Sağlık Ocağı, Cami, Taziye Evleri, okullar ve yapımı devam eden Ali Erdemoğlu Fen Lisesi Besni’ye kazandırdıkları eserlerin başlıcaları.