Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Yeşilay, Adıyaman Şubesi Başkanlığı uzmanları tarafından görev yapan 40 antrenöre ve Sporculara Madde Bağımlığı ile Teknoloji Bağımlılığı ve Sigaranın Zararları” konulu Seminer verildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, gençlerin madde bağımlılığından uzak durmaları ve spora yönelmeleri için çocukların ve öğrencilerin daha fazla bilinçlendirilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Her türlü kötü alışkanlıktan uzakta sağlık için spor yapılması gerektiğini belirten İl Müdürü Fikret Keleş, şöyle konuştu:

“Kurumumuz bünyesinde halen faaliyette olan 38 farklı branştaki antrenörlerimize ve sporcularımıza Teknoloji Bağımlılığı ve Sigaranın Zararları” konulu Seminer verildi. Amacımız gençlerimizin ve gelecek nesillerin sağlıklı ve başarılı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak. Adıyaman Cumhuriyet Spor salonunda gerçekleştirilen seminerde Yeşilay Adıyaman Şubesi Başkanlığı uzmanları tarafından antrenörlere, madde bağımlılığının zararları ve önlenmesi konusunda gerekli bilgileri aktardı. Seminer sonrasında sporcularımıza bu konuda vereceğimiz eğitimler hedeflilerimize ulaşmaya ve sporcu sayısında artışa neden olacağına inanıyorum.”