Gerçekleştirilen ziyaretlerde, hassas bir dönemden geçtiğimize vurgu yapılarak,  uyulması gereken hijyen kuralları ile ilgili de esnaflara bilgi verildi.

Konu ile açıklamada bulunan, Besni Merinos Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan “Yaşadığımız bu zorlu süreçte mağdur olan esnafımızın sağlığını düşünerek gerçekleştirilen maske dağıtımı için Esnaf Odası Başkanı’mız Hayati İşitmen’e teşekkür ediyorum. Esnaflarımızın sağlığı bizler için çok önemli, bu hastalığın yayılmasını engellemek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız, yapmaya devam edeceğiz. Hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın sağlığını düşünerek yapılan maske dağıtımı inşallah başarılı olur. Bir an önce sağlıklı günlere kavuşmak dileği ile herkese sağlıklı günler diliyorum” dedi.

Daha sonra konuşan başkan Hayati İşitmen ise şu ifadelere yer verdi; “Odamız adına satın aldığımız maskelerimizi bu kez sanayi esnafımıza dağıtmaya karar verdik. Çalışan esnafımız ve vatandaşlarımızın sağlığı için daha sonraki günlerde de dağıtımlarımız sürecek.” Dedi.