1 Milyon TL'ye mal olacak caminin yapımına bu ay içerisinde başlanacak. Caminin yıl sonuna bitirilmesi planlanıyor.

Hayata geçirdikleri ve geçirecekleri projelerle Küçük Sanayi Sitesini modern bir hale getirmek ve esnafa faydalı olma gayreti içerisinde olduklarını söyleyen Besni Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan; "Göreve geldiğimiz günden bugüne sanayi sitesinde önemli çalışmalara imza attık ve atmaya da devam ediyoruz. Sanayi sitemize ağaçlandırma, tel örgü, bekçi kulübeleri, giriş çıkış kapılarımız, güvenlik kameraları ve park alanı kazandırdık. Son dönemde ise daha iyi hizmet verebilmek için Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu'nun katkısı ile idari binamızı yeniledik.

Şu anda da Küçük Sanayi Sitemize cami kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Caminin protokolünü müteahhit firma ile imzaladık. 1 Milyon TL'ye mal olacak camimizin yapımına bu ay içerisinde başlanacak. Temel kazısı yapılan camimizin yapımının yılsonu bitirilmesi planlanıyor.

Caminin yapımında bize en büyük desteği veren Mustafa Rabuş amcamıza, projelerini ve yapı denetimini karşılıksız üstlenen Deniz Çakmak'a, temel kazı çalışmasını yapan Besni Belediyesine, sanayi sitesinin hukuk işlerinde ve her zaman yanımızda olan AK Parti Besni İlçe Başkanı Av. Mustafa Çiğdem'e sanayi sitesi esnafları adına teşekkür ediyorum.

Cami projemizin ardından yol ve kavşak çalışmaları tamamlanırsa, sanayi sitemizin girişine kemerli modern bir nizamiye yapacağız. Bu çalışmaların yanı sıra ilerleyen dönemde Küçük Sanayi Sitesine çıraklık eğitim merkezi kurulması yönünde çalışmalar yürüteceğiz. Tabi bu çalışmaları siz değerli esnaf arkadaşlarımın desteği ile yapacağız" dedi.