Doğalgaz çalışmalarında sanayi sitesi içerisinde sökülen 460 m2 kilittaşı olan yol ve kaldırımda doğalgaz boru hattının çekilmesinin ardından bozuk olan diğer yerlerle birlikte toplam 8 bin m2 kilitli taş yapıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Haci Arslan, ısrarlı takipleri sonrası sanayi sitesinin doğalgaza kavuştuğunu söyledi. Arslan; "Doğalgaz boru hattının çekilmesinin ardından yol yapım sürecinde bazı aksaklıklar olsa da yol ve kaldırım çalışmalarımızı tamamladık. İsteyen esnaflarımız doğalgaz işlemlerini yaptırarak kullanabilir.

Sanayi Sitemizin içerisinden geçen Doğalgaz hattı nedeniyle giriş kapısından çıkış kapısına kadar olan bölüm tamamen sökülerek kilit taşlarının yerine yenisi yapılmış ve bir kısmı da asfalt dökülerek tamamlanmıştır.

Bu süreçte emeği geçen Besni Belediyesine ve Akmercan Doğalgaza yönetim kurulumuz olarak teşekkür ederiz. Elimizde olmayan nedenler ile yol yapımı sürecindeki aksaklıklar ve uzamadan dolayı esnaflarımızdan özür dileriz" dedi.

Küçük Sanayi Sitesi içerisinde yapımı devam eden caminin çalışmalarının da devam ettiğini söyleyen Başkan Arslan, caminin yaklaşık yarısının tamamlandığını söyledi. Başkan Arslan ayrıca hayırseverlerden cami için destek beklediklerini sözlerine ekledi.