Adıyamanlı Nur Nihan Bayram’ın ‘‘Kölem Olurmusun ?’’ isimli ilk kitabı çıktı 
Nur Nihan Bayram 1990 Adıyaman Doğumlu, İstanbul Arel Üniversitesi Moda ve Tasarım Bölümü mezunu, uzun yıllar kendisine ait butiğini işletmiş olup talihsiz bir doğal felaket sonucu kapatmak zorunda kalmış, kendisini hep hayalini kurduğu yazarlık çalışmalarına bu vesileyle adamış oldu. Aynı zaman’da yazarlık dünyasına ilk adımını atmış olan hemşerimiz, ilerleyen dönemlerde ikinci kitabının hazırlığına başlayacağını söylüyor.

  Karayel yayınları’nda yayınlanan "Kölem Olur musun ?" isimli kitabı okuyucuların beğenisine sunuldu.

  Kitabının hedef kitlesinde, kitle kadın olarak görünse de, kadınların çeşitli davranışlarının psikolojik kaynaklara dayanarak nedenlerini merak eden erkek okuyuculara da hazırlanmış ve ilgisini çekecek bir formatta olmakla birlikte, aşkın psikolojik nedenlerini inceleyen bir roman.

  İlham olarak, öncelikle kendisini baz alarak etrafında gördüğü her şeyi inanılmaz bir dikkatle inceleyip hatta kendini onların yerine koyup, olaylara tepkileri değerlendirip kitabında karakter olarak can verdi.  Yazar ve kitap ile ilgili bilgiyewww.facebook.com/sosyetiksizofreningunlugu sayfasından ulaşabilirsiniz. 

Adıyaman Cihan Haber