Besni Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü'nün ve Besni Belediyesinin ortak hazırlamış olduğu "Kışlarına Yaz, Gönüllerine Merhem Olalım"  projesi kapsamında, yurt dışında yaşayan hayırsever hemşirelerimizin desteği ile ihtiyaç sahibi ailelere 1000 adet battaniye dağıtım töreni yapıldı.

Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğünde düzenlenen programa Besni Kaymakamı Nazlı Demir, Besni Belediye başkanı Eyyup Mehmet Emre, Besni Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Mustafa Orhan, Besni Anadolu Sakatlar Derneği Başkanı Ömer Arslan ve evde bakım hizmetinden yararlanan vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan programda açılış konuşmasını Sosyal Hizmetler Merkezi Müdür yardımcısı Haci Ali Aygün yaptı. Daha sonra engelli annesi Ayşe Ertürk'ün okuduğu şiir programa katılanları hüzünlendirdi. Program battaniye dağıtımı ile tamamlandı.

Besni Sosyal Hizmetler Merkezi Müdür Yardımcısı Haci Ali Aygün yapmış olduğu konuşmada şu ifadelere yer verdi; "Bugün burada Evde Bakım Hizmeti'nden yararlanmakta olan vatandaşlarımızın koşullarının iyileştirilmesine yardımcı olmak ve değerli olduklarını hissettirmek için 'Kışlarına Yaz Gönüllerine Merhem Olalım' projesi kapsamında yurtdışında yaşayan hayırsever iş adamlarımızın katkıları ile battaniye dağıtımını gerçekleştirdik. Kurumumuz adına katkıda bulunan yurtdışında yaşayan hayırsever iş adamlarımıza ve Belediye Başkanımız Eyyup Mehmet Emre'ye teşekkür ederiz" dedi.