gösteren CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç; "Yaklaşık 2-3 aydan beri devam eden yol çalışmaları tamamlanmasına rağmen kavşakta trafik ışığı tabela vb. düzenleme çalışmasının olmayışı sürücüleri zor durumda bırakmakta ve faciaya davetiye çıkarmaktadır.

Daha önce de birçok kazanın meydana geldiği kavşakta yetkililerin önlem almayışı da dikkat çekici. Eğer biran önce bu kavşakta gerekli düzeltme ve düzenleme yapılmaz ise, daha büyük kazaların olması kaçınılmazdır.

"İnsan hayatı bu kadar mı ucuz?" dedirten bu kavşakla ilgili acilen bir çözüm bekliyoruz. Bunun yanı sıra Postane kavşağında trafik ışıklarının olmayışı trafik kargaşasına yol açmakta. Trafik ışıklarının bir an önce devreye girmesi gerekmektedir. Ayrıca OPET Petrol karşısındaki konutlara giden yolda da benzer sıkıntılar mevcut.

Her fırsatta yol ve benzeri hizmetleri yaptıklarını belirten Sayın Belediye Başkanı İbrahim Öztürk bu sorunları görmüyor mu? Vatandaşın sorunları ile neden ilgilenilmiyor, anlamış değilim. Temennimiz bu sorunların bir an önce çözülmesidir" dedi.