Gerçekleştirilen ziyarette Kaymakam Çağlar Partal’a, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Sümer, İlçe Emniyet Müdürü Muhammet Ergin, Besni İlçe Jandarma Komutanı Barış Kara ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Kösekul eşlik etti.

Pamuk hasadına katılan Kaymakam Partal, çiftçiler ile bir süre sohbet ederek yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kaymakam Partal yaptığı açıklamada; ‘‘Hasadın bereketli olmasını diliyorum. Besni çiftçisi çalışkan, Besni toprakları verimli bu anlamda şanslı bir ilçe. Pamukta stratejik bir ürün hem ülkemiz için hem de tüketicilerimiz için. Çiftçilerimiz güzel bir şekilde üretimini gerçekleştirmişler. Artık çiftçinin mutlu olduğu an şu an, emeklerin karşılığı alınacak. Tekrardan bereketli olmasını diliyorum. Pamuğun benim içinde önemli bir yeri var. Çünkü ben Aydın Sökeliyim, pamuk tarlasında büyüdüm. Burada çocukluğumuzun anıları canlandı bu anlamda da ben mutlu oldum. Hasadımızın bereketli hayırlı olmasını diliyorum.’’ Dedi.

Besni AK Parti İlçe Başkanı İsmail Sümer ise Öncelikle hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum. Tabi çiftçilerimizin alın teri, İnşallah bu alın terinin de karşılığında şuan 3 bakanlığımızın ortak çalışmaları var. Üretimlerin devam etmesi için gerekli tedbirler alınıyor. İnşallah piyasada da gerçek değeri üzerinden satışına imkan sağlanacak. Kaymakamımıza ve çiftçilerimize teşekkür ediyorum. Dedi.

Balka Köyü Muhtarı Hasan Günaydın  ise ‘‘Allah bin bereket versin inşallah fiyatlarda iyi olur. Değerli Kaymakamımız da geldi köy köy dolaştı sağ olsun teşekkür ederim Kaymakam Bey’e. Buraya kadar geldiler ürünümüze baktılar sağ olsunlar var olsunlar. Kaymakamımız sağ olsun bizim bütün sorunlarımızla ilgili, köylerin bütün sorunları ile ilgili biz bilgi veriyoruz onlarda bizlere yardımcı oluyorlar sağ olsunlar.’’ Dedi.