Kaymakam İmamoğlu ilk olarak Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel ve Servi Erdemoğlu Yurt Müdürü Nurcan Ciner ile birlikte 22-24 Kasım tarihlerinde Şehitlerimiz anısına düzenlenen ve toplamda 220 sporcunun katıldığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi iller arası Muay Thai Şampiyonasında bölgemiz adına ilçemizde dereceye giren ve spora gönül vermiş olan sporcularımızı ziyaret etti. İmamoğlu, özellikle küçük yaşlarda planlı ve programlı bir şekilde gerçekleştirilen bu tür sportif faaliyetlerin çocukların kişisel, sosyal ve akademik gelişimi açısından önemine değindi.

Dokan Spor Kulübü, spora ve gençlere sunduğu destek ve katkılardan dolayı Besni Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu'na plaket takdim etti.

Kaymakam İmamoğlu daha sonra Organize Sanayi Bölgesi içerisinde bulunan Merinos İplik Fabrikasını ziyaret ederek çalışanlarla buluştu. Fabrika Müdürü Yavuz Değirmencioğlu ile birlikte çalışma alanları gezen İmamoğlu, fabrikanın iş ve işleyişi hakkında bilgi aldı.

Kaymakam İmamoğlu son olarak Gaziantep - Adıyaman güzergahında geçiş noktası konumunda olan ve gün içerisinde oldukça fazla sayıda aracın geçiş yaptığı, bu sebeple asayiş ve güvenliğin sağlanması bakımından kritik öneme sahip 15 Temmuz Şehitler Mahallesinde bulunan kontrol noktasını ziyaret ederek görevli memurlardan bilgiler aldı.