Gerçekleştirilen ziyarette Kaymakam Bedirhan İmamoğlu'na Besni İlçe Jandarma Komutanı Barış Kara, Besni Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Orhan, Besni Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mustafa Bulam, Besni İlçe Özel İdare Müdürü Ahmet Tanrıkolu ve OSB Besni Bölge Müdürü Doğan Kara eşlik etti.

Besni'ye bağlı Suvarlı Beldesinde bulunan Şehit Enes Sarıaslan’ın doğup büyüdüğü mahallede, Babası İmam Sarıaslan tarafından Besni Kaymakamlığı yetkililerine gösterilen yerde, 27 Mayıs 2019 tarihinde yapımına başlanan evde son aşamaya gelindiği ve önümüzdeki hafta sonuna kadar bitirilmesi planlanıyor.

Konuyla ilgili Besni Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, “İnşaat sürecini yakından takip etmekteyiz. Binanın yapımı ile ilgili ödenek sorunumuz bulunmuyor. Yapılan harcamaların büyük bir kısmı valiliğimiz ve kaymakamlığımızın yerel imkanları ve destekleri ile yapılmaktadır. Ayrıca İlçemizin sorunlaına daima el atan ve desteklerini esirgemeyen Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu 40 Bin TL: Nakdi yardımda bulundu. Sanko Holding Firması ise Çimento desteğinde bulundu. Hayırseverlerimize ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Müteahhit firma yetkililerinden aldığımız bilgiye göre kısa bir süre içerisinde inşaatımız tamamlanarak aileye telim edilecek.” ifadeleri kullanıldı.