Kaymakam Ahmet Gencer, Besni Merinos Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi E. Soydan Doğru ile birlikte makamında bir araya gelerek, Besni'ye hizmet etmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.

Besni'nin kendisinde iz bıraktığını ifade eden Kaymakam Gencer; "Besni'de görev yaptığım yaklaşık üç yıllık zaman zarfında devletimize ve milletimize hizmet etmek için elimizden gelen gayret ve çabayı gösterdik. Tabi Besni'ye yaptığımız ciddi hizmetler oldu. Milletvekillerimiz, Valimiz, Siyasilerimiz, Encümenlerimiz ve vatandaşlarımız ile birlikte Besni'ye güzel şeyler kazandırmaya çalıştık. Yaptığımız kadar yapamadığımız şeyler de olmuştur. Ama biz iyi niyetle buraya hizmet etme çabası gayreti içerisinde olduk. Bana bugüne kadar destek veren Besni halkına, siyasetçilerimize, mesai arkadaşlarımıza ve gazetecilerimize gönülden teşekkür ediyorum.

Besni bugüne kadar çalıştığım ilçeler içerisinde ayrı bir tadı keyfi olan bir ilçeydi. Bizde iz bıraktı. Artık bizde biraz Besnili olduk. Besni'nin havasından mı, suyundan mı, tenekesinden mi bilemem ama, burada görev yapan, buraya gelen herkes birazcık buralı oluyor, aklı burada kalıyor. Bende zaman zaman buraya gelip gitme ihtiyacı duyacak gibi duruyorum, bunu özellikle belirtmek isterim. Bazı arkadaşlar yemeğe davet edemedik diyorlar ama onlara şunu diyorum, alacağım olsun, ben yine Besni'ye geleceğim. Bir kapımız burası artık. Besnili hemşerilerimizin hepsi haklarını helal etsinler. Besni'yi sevdik, Besni insanını sevdik, buranın tarihi kültürü ve tadı başkaydı. İnşallah Besni daha güzel yerlere gelecektir. STK Başkanlarımıza, Belediye başkanlarımıza, muhtarlarımıza herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor, haklarını helal etmelerini özellikle istirham ediyorum. Çok kıymetli iş adamlarımız var. Besni'ye bizim dönemimizde de ciddi yatırımları ve hizmetleri oldu. Hepsine özellikle teşekkür ediyorum. Hepinize saygılar sunuyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun. Farkında olmadan kalbini kırdığımız ve üzdüğümüz arkadaşlarımız olduysa hepsinden özür diliyor, haklarını helal etmelerini istiyorum" dedi.