Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yapılmasının ardından boşalan eski araştırma hastanesi binası Kadın, Doğum ve Çocuk Hastanesi oluyor. Önümüzdeki günlerde taşınma işlemi gerçekleşecek olan hastanede çalışmalar devam ediyor.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ hazırlıkları devam eden hastaneyi ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan SOLMAZ ve Prof. Dr. Ali AYDIN’ında hazır bulunduğu ziyarette Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. GÖNÜLLÜ hastaneyi gezerek hastane yetkililerinden bilgi aldı. Ameliyathaneleri, yoğun bakım ünitelerini, acil girişini gezen Prof. Dr. GÖNÜLLÜ Adıyaman’a hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Hastane ziyaretinin ardından Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni de ziyaret eden Prof. Dr. GÖNÜLLÜ burada bir derse girerek öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Prof. Dr. GÖNÜLLÜ öğrencilere çeşitli nasihatlerde bulundu. Sorunlarını dile getiren öğrenciler Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ’ye teşekkür etti.