Mülkü, Erdemoğlu Ailesi tarafından satın alınarak İzmir’de yaşayan Besnililerin kullanımına sunulan Dernek binasının açılışına, çok sayıda hemşerimizin yanı sıra İzmir’in üst düzey yöneticileri de katıldı.

İZMİR VE ÇEVRE İLLERDEN ÇOK SAYIDA BESNİLİ KATILDI

Bir süredir faaliyetlerine ara veren İzmir Besnililer derneği geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirilen açılış töreni ile yeniden Besnililerin hizmetine açıldı.

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hemşerimiz İbrahim Erdemoğlu’nun desteği ile yeniden faaliyetlerine başlayan Derneğin açılış törenine, İzmir’de yaşayan Besnililerin yanı sıra İstanbul ve çevre illerde ikamet eden Besnililer de büyük ilgi gösterdi.

Dernek başkanı İşadamı Veysel Önder ve Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliği yaptığı açılış törenine, Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Besnili hemşerimiz Oğuz Kaan Salıcı, İzmir Milletvekilleri Murat Bakan, Atilla Sertel, Devrim Barış, Ednan Arslan, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, CHP Balçova İlçe Başkanı Murat Aküzüm, Besni Eğitim Vakfı Başkanı Andan Özbay Sabak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul Besnililer Derneği Başkanı Ahmet Bozmaz, İzmir Adıyamanlılar Derneği Başkanı Abdullah Tekbaş, Uşak Besnililer Derneği Başkanı Nuri Çimen, İzmir Halıcılar Derneği Başkanı Naci Ölçen, Besnili Hemşerimiz iş adamı Metin Kütük, Besni'li hemşerimiz Vakkas Kumral, Emekli İstanbul DSİ Müdürü Ali Nergiz ile çok sayıda Besnili katıldı.

BESNİLİLER GİTTİKLERİ YERE KÜLFET DEĞİL NİMET OLUYORLAR

Gerçekleştirilen açılışta konuşma alarak hitaplarda bulunan; Veysel Önder, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ve Oğuz Kaan Salıcı yaptıkları konuşmalarda, Besnililerin gittikleri yere külfet değil nimet oldukları ve Besnili insanların girişimciliği ve hoşgörüsü noktasında ve Erdemoğlu Ailesinin tüm alanlarda Besni ve ülke genelinde yaptıkları hayırlara vurgu yaparak teşekkür ettiler.

İBRAHİM ERDEMOĞLU "HER ZAMAN BESNİLİLERİN YANINDA OLACAĞIZ"

Açılışta söz alan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu ise şu ifadelere yer verdi; "Gurbette Besnililerin birbirleriyle kaynaşma noktasında dernekçilik çok önemli bir faktör. İmkanlarımız el verdiğince her zaman Besnililerin yanında olacağız. Açılışını yaptığımız dernek binamız tüm hemşerilerimize hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Dernek binası açılışına katılan, İbrahim Erdemoğlu, Oğuz Kaan Salıcı, Fatma Çalkaya, Andan Özbay Sabak ve Hasan Emre’ye dernek yöneticileri tarafından plaket takdimi yapıldı.