Okulda gerçekleştirilen ödül törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mahmut Akdoğan ve Bayram Canlı ile Okul Müdürü M. Murat Göğüş katıldı.

Öğrencilerin İstiklal Marşı'nı öğrenmelerini sağlamak amacıyla 14 öğrencinin katıldığı yarışmada Meryem Kılınç ve Emine Talan birinci olurken, Merve Erdem ikinci, Mustafa Soylu ise üçüncü oldu. Dereceye giren öğrencilere ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mahmut Akdoğan ve Bayram Canlı ve Okul Müdürü M. Murat Göğüş tarafından verildi.

Her bireyin Devletin bağımsızlık simgelerinden olan İstiklal Marşı'nı en iyi şekilde bilmesi gerektiğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar; “Okullarımız tarafından düzenlenen bu tür yarışmaların çocuklarımıza İstiklal Marşımızın önemini ve sevgisini artıracağı düşüncesindeyiz. İstiklal Marşı bağımsızlık simgelerimizden olduğu kadar baştan sonra, her kelimesine kadar Milletimizi anlatmakta ve gençlerimize gelecek için öğütler verdiği kanaatindeyim. Çocuklarımızın bu kadar heyecanlı ve içtenlikle okuması da yarışmanın ayrı bir güzelliği olduğunu da göstermektedir. Bu vesile ile  yarışmada planlama aşamasından sonuç aşamasına kadar emeği geçen okul müdürümüz  Murat Göğüş’e ve okul idaremize, okulumuz Türkçe öğretmenleri Gülhan Turan, Zühre Korkmaz, Sabri Çatlakcan ve Bekir Süngü öğretmenlerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederim" dedi.