Geçtiğimiz yıl Besni Belediyesi açık hava reklamlarını alan özel şirkete ihtarname göndererek dolmuş duraklarını 10 gün içerisinde sökülüp kaldırmalarını bildirmesi üzerine, özel şirket dolmuş duraklarını kaldırmıştı. Ramazan ayı ve aşırı sıcaklar nedeniyle vatandaşlar güneşin altında dolmuş beklemek zorunda kalmışlardı.

 Bunun üzerine açıklama yapan Besni Belediye başkanı, bir hafta önce sökülen dolmuş duraklarının yerine modern dolmuş duraklarının yapılacağını duyurmuştu.

Yapılan açıklamada da şu ifadelere yer verilmişti "Hiç kimsenin billboardlar ve duraklar üzerinden halkımızın duygu ve düşüncelerini sabote ederek menfaat sağlamasına ve halkı sahipleniyor imajı vermesine müsaade etmeyeceğiz. Belediye olarak gerekli çalışmayı yaptık, inşallah Çarşamba gününden itibaren montajlama çalışması yapılarak dolmuş durakları en kısa sürede halkımızın hizmetine sunulacaktır. Bizde bu aşk ve şevk olduğu müddetçe halkımızın hizmetkârı olmaya devam edeceğiz" demişti.

Kimin halkı düşündüğü açıkça ortadadır. 1 yıldan fazla zaman geçmesine rağmen modern dolmuş durakları halen yapılmadı. Dolmuş duraklarının içler acısı hali demek ki modern anlayış bu oluyormuş dedirtiyor…