8 Mayıs Pazar günü saat 10.00 da başlayan etkinliğe katılan annelerimiz bir arada olmaktan duydukları mutluluğu ve Besnililer Dayanışma Derneği’nin Anneler Günü Etkinliğinin anlamlı olduğunu belirterek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Dernek başkanı Ahmet Bozmaz bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtip, yeni binamızın Besnili kadınlarımıza daima açık olduğunu, dernek olarak kadınlarımızın her türlü sosyal etkinlikleri için derneğimizin hemşerilerimize açık olduğunu belirtti.

Etkinliğe katılan Bev Başkanı Andan Özbay Sabak’ ta bir konuşma yapıp annelerimizin bu özel gününü kutladı. Konuşmasında Besnili kadınlarımızın el işleri becerilerini ve tüm yeteneklerini sergilemeleri için onlarla birlikte hareket edip bir çok sosyal aktivite de beraberce çok büyük işler ortaya çıkarabileceklerini belirtip, değişik branşlarda kurs ve etkinliklerle hemşerilerimizle vakıf ve dernek olarak el ele güzellikler ortaya sereceklerini belirtti. Annelerimiz tarafından coşkulu alkışlarla desteklenen BEV başkanı Sabak kısa zamanda bu dileğimizi gerçekleştireceğiz dedi.

Dernek başkanı Ahmet Bozmaz, BEV Başkanı Andan Sabak Özbay  etkinliğe katılan en yaşlı annemize bu günün anısına istinaden hediye takdim etti. Duygusal anlarında yaşandığı etkinlikten hemşerilerimiz çok memnun ve mutlu bir şekilde ayrıldılar. Bizlerde tüm annelerimizin bu özel gününü kutluyoruz..