İstanbul Besnililer Dayanışma Derneği ve Erdemoğlu Vakfı'nın ortaklaşa yaptıracağı dernek binası ve Erdemoğlu Taziye Evinin proje ve alt yapı çalışmaları tamamlanarak temeli atılarak pandemi dolayısıyla ara verilen inşaat çalışmalarına hız verildi.

Temel atma törenine Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, kardeşi Maher Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdemoğlu, geçmiş dönem Adıyaman Milletvekili Mahmut Göksu, İstanbul'daki Besnili Vakıf ve dernek başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve hemşerilerimiz katıldı. Temel atma töreninden önce kurbanlar kesilerek dualar edildi.

Törenin ardından İstanbul Besnililer Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Bozmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, temel atma törenine katılan hemşerilerimize bina yapımı ile ilgili bilgiler verdi. İnşaatın çok kısa sürede bitirilmesi hedefleniyor. Dernek binası ve Erdemoğlu Taziye Evi ile birlikte Besni Eğitim Vakfı da yeni yapılacak binaya taşınacak.

Sefaköy'de ulaşım kolaylığı olan e-5 yoluna çok yakın bir konumu olan yeni binanın haricinde, fırın, kasap ile yöresel ürünler satılan üç adet dükkanda hizmet verecek. Bu dükkanlar Erdemoğlu Vakfı tarafından kiralanarak hemşerilerimizin hizmetine sunulacak.

Ayrıca temel atma töreninde Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu tarafından kestirilen 25 adet koç, İstanbul'daki ihtiyaç sahibi hemşerilerimize dağıtılıyor.