Dernek binasında yapılan toplantıya dernek yönetiminin yanı sıra, Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Besni Eğitim Vakfı Başkanı Ali Balta, Bahçelievler Derneği Yönetimi, Aşağıçöplüler Derneği Başkanı Vakkas Karakuş ve Yönetimi, İstanbul Mevlana'yı, Yunus Emre'yi ve Güzel Sanatları Sevenler Derneği Başkanı İsmail Yüksel ve yönetimi katıldı.

Dernek yönetiminin yemek ikramından sonra yapılan toplantıda Dernek Başkanı Ahmet Bozmaz açılış konuşmasında toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

Toplantıda söz alan BEV Eski Başkanı Halil Rabuş, geceye ilginin yoğun olduğunu, gecede menünün zengin ve doyurucu olduğunu ve bu gibi gecelerin sürekli yapılarak geleneksel hale gelmesi gerektiğini söyledi.

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu ise, gecenin genel olarak memnuniyetle karşılandığını ifade ederek; "Bundan sonraki gecelerimizde açık alanı olan yerler araştırılıp katılım daha da artırılmalıdır. Organizasyon en az 1500-2000 kişi ve üzeri olarak düşünülmeli ve potansiyeli o şekilde hesaplanmalı. Gecede bir tek eksik vardı, o da talebin çok olmasına rağmen yer sıkıntısı çekildi. Genel olarak gecenin seyri davetliler tarafından memnuniyet yaratmıştır. 2020 yılı için planlanan organizasyonda Haziran ayının ilk haftası bence uygun olur" dedi.

Son olarak konuşan BEV Başkanı Ali Balta, gecenin güzel geçtiğini söyleyerek, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Başkan Balta ayrıca  27 Nisan'da Besni Eğitim Vakfı'nın olağan genel kurulu ile akşamına yemekli ve müzikli eğlence olacağını söyleyerek, toplanan gelirin de burs olarak öğrencilere verileceğini sözlerine ekledi.

Toplantıya katılan diğer davetliler de gece ile ilgili olumlu düşüncelerini dile getirdiler ve toplantı sona erdi.