Adaylığı ile ilgili gazetemizi ziyaret ederek açıklama yapan Taşdan, yeni nesiller için daha yaşanabilir bir mahalle hayal ettiği için aday olduğunu ifade ederek;

"Yeni kurulan bir mahalle olmamız itibariyle doğal olarak birçok sorunlarımız bulunmakta. Bu nedenle çok sayıda proje ve hizmete ihtiyaç duymaktayız. Yapacağımız proje ve hizmetler ile mahallemizi daha yaşanılabilir bir mahalle yapmak istiyorum. Bunları yaparken de daima sizlerin görüş ve önerileri doğrultusunda ortak akıl ile hareket edeceğim. Seçildiğim takdirde amacım mahallenin ve mahallelinin ihtiyaçlarını tespit ederek çözüm üretmek olacak.

Mahalleme daha iyi hizmet verebilmek için 7/24 ulaşılan ve tüm sorunlarıyla en iyi şekilde ilgilenen, hizmet ve projeler üreten birisi olacağım.  Bu çözümleri üretirken,  uzun yıllardan beri adliyede çalışıyor olmam siz mahalle sakinleri için de büyük avantaj sağlayacak. Çünkü kamu kurumlarına yakın olmam ve işleyişi bilmem işlerin hızlı ve pratik olarak gerçekleşmesini sağlayacak.

Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli mahalle sakinlerimizin vereceği destekle bu güzel hizmete talibim.  Muhtar olmak için çıktığım bu yolda sizlerin desteklerini bekliyorum. Yapılacak olan seçimlerin ve sonuçlarının mahallemize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, diğer aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum" dedi.