Okul Müdürü Recep AKBAŞLI; “Yeni Dünya Vakfı Merhum Abdurrahman GÖKSU Bursları olarak LGS (Liselere Giriş Sınavında) EN YÜKSEK PUANI ALAN;  

İLK 5 ÖĞRENCİYE 500 TL

İKİNCİ 5 ÖĞRENCİYE 250 T

ÜÇÜNCÜ 15 ÖĞRENCİYE 100 TL 

TOPLAMDA 25 ÖĞRENCİYE AYLIK BURS VERİLECEKTİR.”dedi.

BİZ HAZIRIZ SİZLERİ BEKİLİYORUZ!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanmaya başlanan proje okullar kapsamında ülkenin dört bir yanındaki liseler arasından seçilen Gölbaşı Mehmet Tevfik Göksu Anadolu İmam Hatip Lisesi, fen ve sosyal bilimler lisesi olarak Türkiye genelinde güzide okullar arasında yerini aldı.

2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılında Gölbaşı Mehmet Tevfik Göksu Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okuluna Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ile erkek, kız olmak üzere 60 öğrenci alınacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Recep Akbaşlı, “Her türlü fiziki donanıma sahip olan Mehmet Tevfik Göksu Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulumuzda eğitim gören öğrenciler ülkemizin geleceğine yön verecektir. Okulumuzda destekleme yetiştirme kursları, düzenli yapılan denemeler, birebir rehberlik, ödevlendirme ve ödev takipleriyle öğrenciler akademik anlamda desteklenmektedir. Okulumuzda 24 dersliğin yanı sıra, fizik, kimya ve biyoloji laboratuarları, bilgisayar sınıfı, 120 kişilik konferans salonu, kapalı spor salonu, muay thai ve tekvando ve müzik odası da bulunmaktadır. Alanında uzman, seçkin öğretmen kadrosuyla eğitim öğretim hayatını sürdürecek olan öğrencilerimiz ilerleyen yıllarda hepimizin iftihar namzedi olacaktır” diye konuştu.