Avcılık Atıcılık Ve Amatör Spor Kulübü Derneği Başkanı Ali Dağılmış, avcı dostlarımıza daha iyi imkan sunmak ve hep beraber bilinçli  avcılık atıcılık ve  en önemlisi doğaya zarar vermeden ekolojik dengeyi bozmayacak şekilde av yapmak mevcut avcıların birbiriyle kaynaşması için dernek kurduklarını söyledi.

Dernek Başkanı Dağılmış, şunları kaydetti:

“ Bu sebepten dolayı kurulmuş olan derneğimiz 1. kuruluş yılı sebebiyle siz değerli avcı ve atıcı dostlarımız için mayıs ayı içerisinde yapılması planlanan avcı ve atıcı festivalini sizlere duyurmak istedik. Yapılacak olan bu festivalimiz Türkiye’nin en büyük silah firmalarından olan Ata Arms ve Özsanlar Av Bayii Cuma Özsan Sponsorluğunda Gölbaşı avcılık atıcılık ve amatör spor kulübü derneği öncülüğünde gerçekleşecektir. Tüm avcı ve atıcı dostlarımız davetlidir. Bu festivalimizde ayrıca tek kurşun yarışması yapılacak olup birinci ve ikinci olan avcı arkadaşlarımıza birer adet ata arms av tüfeği hediye edilecektir. Yarışmamıza katılmak isteyen arkadaşlar için gerekli olan tek unsur Gölbaşı Tüfek Atıcılar İhtisas Spor Klübüne üye  olmamaları gerekmektedir. Diğer il ve ilçeler den  gelen kulüpler ve kendi üyelerimiz arasından herkes katılabilir.”

Dernek Başkan Yardımcısı Yusuf Keklikci ise  üye olmak isteyen avcı ve atıcı arkadaşlar içinse gerekli evrakların aşağıdaki gibi olduğunu belirtti.                                                                    

1-Nufus cuzdan fotokopisi

2-İkametgah kağıdı

3-Adli sicil kayıdı

4-Üç (3) adet vesikalık fotoğraf

Üye kayıtlarımız başlamıştır

Kulüp adresi:

Akm alış veriş merkezi arkası

Telefon:

 

0533 332 42 05 - 0416 781 97 97

Kaynak: www.gazetegolbasi.com