Eğitim öğretim yılı başında okul müdürü olarak atanan Evren İNAN ve Müdür Başyardımcısı Cevdet ÖZER’le birlikte yeni bir yönetim sürecine giren Esentepe Anadolu Lisesinde güvenlikten, konfora bir çok yenilikler hayata geçirilmeye devam ediyor.

Esentepe Anadolu Lisesinin akademik anlamda ilimize ve ülkemize çok önemli değerler kazandıran bir kurum olduğunu belirten Okul Müdürü Evren İNAN:  “Göreve geldiğimiz günden itibaren okulun başarısını arttırma ve fiziki şartlarını iyileştirme amacıyla bir atağa geçtik. Anadolu Öğretmen Lisesi döneminden bugüne saygın üniversitelerin tıp, hukuk gibi çok önemli bölümlerine yerleşmekte olan öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürebilmeleri bizim için büyük önem arz etmektedir. Öğretmen kadrosu ve öğrencilerle kısa sürede çok iyi bir uyum sağladık ve başarıyı daha iyi noktalara taşımak için zümreler ve rehberlik servisiyle çok sıkı bir çalışma temposu yakaladık.” dedi.

 Çalışmalardan memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler ve veliler okulun her biriminde olumlu değişimlerin yaşanmasının okula yeni bir dinamizm kazandırdığını belirtti.