Toplantıda konuşan AK Parti 23 ve 24. dönem Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, fırsat buldukça Besni'de bulunan partililer ile bir araya geldiğini söyleyerek; "Adıyaman Milletvekili olduğumuz dönemde Besni'ye bir çok hizmet getirdik. Bunların takibini o zaman nasıl yaptıysak, şimdi de Ankara'da olduğumuz süre içerisinde elimizden geldiğince Besni için hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Bugün de Besni'ye gelerek partililerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık. Onlarla sohbet ederek hasret giderdik" dedi.


7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde Genel Merkezin yurt dışı görevlendirmeleriyle Besni'de fazla bulunamadığını da söyleyen Erdoğan; "Seçimden sonra Çorum,  Amasya, Samsun ve Tokat illerimizdeki koordinatör Milletvekilliği sebebiyle sürekli oralarda bulunduk. Bu vesile ile hem Besni halkı, hem de teşkilatımızla bir araya gelme fırsatı bulamadık. Bugünlerde de Besni'ye olan özlemimizi gidermek, hemşerilerimiz ve teşkilatımızla sohbet etmek adına Besni'ye geldik.

AK Parti'de millete hizmet etmek için milletvekili olmak gerekmiyor. Biz bu partinin bir neferi olarak çalışmaya ve insanımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.

Yeni Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım Beyle hem partimizin, hem de hükümetimizin daha güçlü bir şekilde çalışacağına inancım tamdır" dedi.