Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Sümer ve Av. Mustafa Çiğdem’in de eşlik ettiği ziyaretlerde Besni’nin sorunları yapılan hizmetler istişare edildi.

İlk olarak İlçe kaymakamı Nazlı Demir’i ziyaret eden Erdoğan yapılan çalışmalar ve ilçenin sorunları ile ilgili Demir’den bilgiler aldı.

Ardından Besni Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Erdoğan, Başhekim Ali Helli ve hastane çalışanları ile buluştu.

Hastane çalışanlarının yoğun ilgi gösterdiği Erdoğan Besni Devlet hastanemizde oldukça güzel çalışmalar yürütülmekte.  Hastanemiz bölgeye hizmet eder hale gelmiş. Başhekimimiz Ali Helli’ye, doktorlarımıza, hemşirelerimize, yardımcı personelimize ve sağlık çalışanlarımıza bu örnek çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum dedi.

Besni’de esnafla buluşan Erdoğan, talep, ihtiyaç ve şikayetleri dinledi.

Ziyaretlerin ardından kısa bir açıklama yapan Erdoğan, “Bu günkü ziyaretimizde esnafımıza hem hayırlı işler diledik hem de ilçemiz ile ilgili kendileriyle sohbet etme imkanı bulduk. Besnili hemşerilerim öneri, istek, talep ve destekleri ile her zaman yanımızda olmuşlardı. Bu ziyaretimizde de aynı duyguların devam ettiğini görmüş olduk. Göstermiş oldukları ilgi, alaka ve bizlere duydukları güven nedeniyle kendilerine şükranlarımı sunuyorum" dedi.