İlçemize ve ülkemizin değişik yerlerinde b ir çok alanda 32 yıldır düzenli olarak yardımlarını sürdüren ve Merinos korona vakalarının arttığı bu son dönemde Besnili hemşerilerini unutmayarak Besni’ye 100 Bin adet maske gönderdi.

Besni’deki Mahalle Muhtarları, Esnaf Odası ve Besni Merinos Küçük Sanayi Sitesi aracılığı ile Besnili hemşerilerimize dağıtılacak.

Maskeler, Hüseyin Yüksel tarafından Besni Esnaf Odası Başkanı Hayati İşitmen, Besni Merinos Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan ve Besni’deki Mahalle Muhtarlarımıza teslim edildi.

Maskelerin Teslimi esnasında ortak açıklama yapan Besni Esnaf Odası Başkanı Hayati İşitmen, Besni Merinos Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan ve Muhtarlar derneği Başkanı Haci Uçar Merinos Halı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu´na teşekkür ederek “Bugüne kadar her zaman ve her konuda Besnimizin yanında olan hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu, vatandaşlarımızın sağlığını korumak amacıyla Besni´mize toplam 100 bin adet maske yardımında bulundu.

Özellikle korona vakalarının arttığı bu son dönemde tamda ihtiyacımız olduğu dönemde, bizleri unutmayarak maske yardımında bulunan hayırsever hemşerimiz Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanıı Ali Erdemoğlu´na bu anlamlı davranışından dolayı Besnili hemşehrilrimiz adına teşekkür ediyoruz,”dedi.