Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu üyesi ve Merinos Halı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu korona virüs salgını ile mücadele kapsamında Besni Belediyesi'ne 10 bin adet cerrahi maske yardımında bulundu.

Son zamanlarda dünyamızı ve ülkemizi kasıp kavuran korona virüsü salgınına karşı bugünlerde en çok ihtiyaç duyulan ekipmanların başında gelen maske konusunda Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu üyesi ve Merinos Halı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu tarafından Besni Belediyesine, vatandaşlara dağıtılmak üzere Besni Belediye Encümeni  Şahin Sarıgüllü aracılığı ile 10 bin adet maske yardımı yapıldı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre;  " Erdemoğlu ailesi memleketimize ve milletimize bu zamana kadar yaptığı yardımlar ile bilinmekte. Bu zor süreçte memleketimize ve milletimize yapmış olduğu yardımlardan dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Bu zorlu süreçte desteklerini esirgemediği için ve elinden gelen bütün yardımları yaptığı için kendisine şükranlarımı sunuyorum. Belediyemiz tarafından teslim aldığımız maskeleri, vatandaşlarımıza tek tek dağıtacağız ve her eve maske ulaştıracağız" dedi.

Daha sonra konuşan Besni Belediye Meclis Üyesi Şahin Sarıgüllü ise şu ifadelere yer verdi; "İçinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte, bizlerin ve memleketimizin yardıma koşan Merinos A.Ş. Yönetim Kuru Başkanı Hemşerimiz Ali Erdemoğlu'na bu anlamlı yardımı için, tüm Besni'liler adına teşekkür ediyorum" dedi.