Besni Kaymakamı Ahmet Gencer, Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu ve beraberindekiler ile birlikte Merinos'un Besni'ye kazandırdıkları ve yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

İlk olarak Eskiköy'de yaptırdıkları taziye evini ziyaret eden Besni Kaymakamı Ahmet Gencer ve Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu, burada vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Buradan yapımı devam eden Mimarlık ve Mühendislik Fakültesine giderek çalışmaları yerinde inceleyen Erdemoğlu, Dekan Prof. Dr. Murat Aydın ile görüşerek yapılan ve yapılacak çalışmalar üzerinde istişarede bulundu.

Fakültenin önümüzdeki eğitim öğretim yılında eğitime başlayacağını söyleyen Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu, çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini söyleyerek; "Önümüzdeki günlerde faaliyete girecek olan fakültemizde bir sıkıntı yaşanmaması için Dekan Prof. Dr. Murat Aydın ile istişarelerde bulunduk. Fakültemiz şimdiden Besni'mize hayırlı uğurlu olsun" dedi.  

Daha sonra Fen Lisesi ve babası adına yaptırdıkları ve tadilat ile genişletme çalışmaları devam eden Mehmet Erdemoğlu Camisindeki çalışmaları yerinde inceleyen Erdemoğlu, son olarak Küçük Sanayi Sitesini ziyaret ederek Başkan Haci Arslan ve sanayi sitesi esnafıyla bir süre sohbet etti.