30 Yıldan bu yana düzenli olarak ihtiyaç sahiplerini unutmayan Erdemoğlu Ailesi, bu zorlu süreçte de yardımlarına arttırarak devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlatmış olduğu "Biz Bize Yeteriz Türkiye'm" kampanyası kapsamında, Erdemoğlu Ailesi kampanyaya 3 Milyon TL ile nakdi destek sağlamıştı. Erdemoğlu Ailesi bazı il ve ilçelerde toplamda 30.000 paket gıda yardımının yanı sıra Adıyaman ve Besni'ye 200.000 adet maske desteğinde bulundu. Son olarak ise Besni'de maddi durumu iyi olmayan ailelerin yaşadığı mahallelerde bulunan esnafların veresiye defterlerini satın alan Erdemoğlu Ailesi içinde bulunduğumuz bu sıkıntılı dönemde ailelere derin bir nefes aldırarak büyük bir katkıda bulundu.

"Biz Bize Yeteriz Türkiye'm" Kampanyasına 3 Milyon TL Destekte Bulunduk

Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; " COVİD -19 Salgınından dolayı, Cumhurbaşkanımızın "Biz Bize Yeteriz Türkiye'm" kampanyasına bizde devletimize ve ülkemize yardımcı olabilmek adına 3 Milyon TL nakit yardım ile katılmış bulunmaktayız. Tüm ülke olarak İnşallah bu hastalığın el birliği ile üstesinden geleceğiz.

30 Bin Paket Gıda Yardımı Yaptık

Yaşanan bu zorlu süreçte vatandaşlarımızın sıkıntılarını bir nebze olsun azalmak amacıyla Erdemoğlu Ailesi olarak,  Türkiye genelinde 30 Bin adet gıda yardımında bulunduk, Gaziantep, Adana, Adıyaman, Zonguldak Alaplı ile ilçesi, Tekirdağ’ın  Çerkezköy ilçelerinde bu yardımları gerçekleştirdik.

Yardımlarımız 1988 Yılından Bu Yana Devam Ediyor

1988'den bu yana süre gelen yardımlarımız devam ediyor. Bu yardımlarımız firmamızın imkânları ölçüsünde her geçen gün artarak devam etmektedir. Yardımlarımızı sadece Ramazan ayında yapmıyoruz,  12 ay boyunca ihtiyaçlara göre yapılıyor. Şu anda korona virüs hastalığından dolayı bu yardımlarımızı daha çok arttırarak devam ediyoruz.

320 Bin Adet Maske Yardımı Yaptık

Adıyaman ve Besni'ye 320 bin adet maske maske desteğinde bulunduk. Bunlardan 240.000 adedi Adıyaman’a 80.000 adedi ise Besni ilçemize  teslim edildi. Bu maskeler başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere kaymakamlık, emniyet müdürlüğü ve sivil toplum kuruluşlarımıza verildi. İhtiyaç olduğu sürece ve talepler devam ettikçe maske yardımımız devam edecektir.

Besni'de 1000 Ailenin Bakkal, Fırın ve Tüp Borçlarını Kapattık

Yine Besni ilçemizde yaklaşık 1000 ailenin bakkal, fırın ve tüp borçlarını, borçlu olduğu esnaftan defterlerini alarak onları da bu zorlu süreçten kurtarmış olduk. Bu konuda da huzurluyuz bu tür yardımları seviyoruz, içimizden gelerek yapıyoruz,  her zaman hemşerilerimizin yanındayız. Biz Memleket sevdalısıyız, Ülke sevdalısıyız.

Ayrıca Gaziantep'te 2500 ailenin tüp borçları da Sayın Valimizin aracılığı ile  firmamız tarafından ödenmiştir. İmkanı olan bütün hemşerilerimizi ve işadamlarımızı duyarlı olup bu çorbada tuzlarının olmasını istiyoruz. Çünkü bu zor günleri toplum olarak, ülke olarak, devlet olarak hep birlikte aşacağız. Bu güç bizlerde var bu millette var bunu da hep birlikte aşacağız, önümüz açık ve parlak, ama çok çalışacağız birbirimize destek vereceğiz, yardımcı olacağız.

Bizler Hayatta Olduğumuz Sürece Yardımlarımız Devam Edecek

Bundan sonra ki yardımlarımız da aynı şekilde, Allah bize ömür verdiği süre boyunca işlerimiz de iyi olduğu sürece artarak devam edecektir, bundan hiçbir hemşerimizin kuşkusu olmasın biz hayatta olduğumuz sürece yardımlarımız de desteğimiz devam edecek. Biz paylaşmasını seven aileyiz, bütün bir ekmeği 40 kişi ile paylaşan bir yapımız var. Bu Allah'ın bize vermiş olduğu bir nimettir. Biz atamızdan böyle öğrendik, bunu da gelecek nesillere aynı şekilde alıştırmak için bütün çabalarımızı sarf ediyoruz. Verme ile azalmıyor ama çalışmak zorundayız. Kul kuldan, Kul Allah'tan mantığı ile her zaman daha başarılı olmak için daha çok çalışacağız ki bu yardımları böyle yapabilelim. Kazanmadan, çalışmadan, yorulmadan bu tür yardımlar yapma şansınız yok. Çok çalışacağız, çok kazanacağız, çok paylaşacağız. Türkiye'nin de çıkar yolu da burasıdır" dedi.