Her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan Ayında ihtiyaç sahiplerini unutmayan hayırsever hemşerimiz Erdemoğlu Ailesi,  Besni ve Adıyaman'a 10 bin koli gıda yardımı ile 6 ton et yardımında bulunarak ihtiyaç sahiplerine umut olmaya devam ediyor.Hayır işleri denince ülkemizin önde gelen aileleri arasında yer alan hemşerimiz Erdemoğlu Ailesi, 34 yıldır her yıl düzenli olarak ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. İhtiyaç sahiplerine desteğini sadece belirli dönemlerde değil, yılın her günü sürdürerek onları unutmuyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl Ramazan Ayında da ihtiyaç sahiplerini unutmayan hayırsever hemşerimiz Erdemoğlu Ailesi,  Besni ve Adıyaman'a 10 bin koli gıda yardımı ile 6 ton et yardımında bulundu. Mehmet Erdemoğlu Vakfı aracılığıyla yapılan yardımlar oluşturulan ekiplerle ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor.

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgınından dolayı yardımlarını daha da artıran Erdemoğlu Ailesi Besni'de yaklaşık 300 bin adet maske desteği verdi. Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına 3 milyon TL bağış yapan Erdemoğlu Ailesi, Besni ve Gaziantep'te bir Osmanlı geleneği olan ‘zimem defteri' geleneği kapsamında veresiye defterlerini satın aldı. Erdemoğlu Ailesi Besni'de 1000 ailenin bakkal, fırın ve tüp borcunu kapatarak, salgından dolayı sıkıntılı durumda olan esnaf ve vatandaşların derin nefes almalarını sağladı.

İçinde bulunduğumuz zorlu pandemi dönemi ve ramazanlık ayı içerisinde yapılan yardımlar ihtiyaç sahibi aileleri mutlu etti. Aileler Erdemoğlu Ailesine teşekkür ederek bol bol dua etti.

Her yıl yaklaşık 950 üniversite öğrencisine bursta veren Erdemoğlu Ailesi, yüzlerce yaşlı, düşkün ve ihtiyaç sahibi ailelere maaş bağlayarak da destek oluyor ve maddi sıkıntılardan dolayı evlenemeyen gençlerin yuva kurması için de maddi destekte bulunuyor.

Erdemoğlu Ailesi kazandıklarını sosyal sorumluluk projeleri ile paylaşmayı ilke edinerek, babaları merhum Mehmet Erdemoğlu'nun çizdiği yolda başarı ile ilerlemeye devam ediyor.