Burada partililer ile bir araya gelen Başkan Dağtekin sorunları ve talepleri dinledi.

AK Parti Besni Parti binasında gerçekleştirilen ziyarete, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Ak Parti Besni ilçe başkanı İsmail Sümer, Besni Belediye Başkan Vekili Göksel Dutlu, AK Parti Besni Kadın Kolları Başkanı Semra Semiz, AK Parti Besni Gençlik Kolları Başkanı Fatih Metin, Besni AK Parti Yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Besni AK Parti ilçe Başkanı İsmail Sümer;" İl Başkanımız Mehmet Dağtekin'in nezaket ziyaretinden dolayı kendisine şahım ve sizler adına şükranlarımı sunuyorum. Sizlerle daha önceden bir araya gelmek istiyorduk ama planlanan görüşmelerde bir takım değişiklikler olduğu için biraz geciktik. İl kongremizin gerçekleşmesinin ardından başkanımız bizleri arayarak nezaket ziyaretinde bulunacaklarını söyledi ve bugün de bizleri ziyaret ederek onurlandırdı kendisine tekrardan teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra konuşan AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin ise; "Öncelikle hepiniz hoş geldiniz diyorum, İsmail başkanıma da hayırlı olsun diyorum. Allah hayırlı mübarek eylesin inşallah. Hepimizin onur duyduğu bir katılım ile kongresini gerçekleştirdik ve kongre sonrası gelme imkanımız olmadı maalesef. Bir dönem hastalık ile uğraştık ondan sonra da malum bildiğiniz üzere kongrelerimizi gerçekleştirdik yine ertelemek zorunda kaldık. İsmail başkanım davet ettiğinde bizler müsait olamadık, biz aradığımızda ise İsmail başkan müsait olamadı ama gönül birlikteliği noktasında bunu paylaşmak istedik, gelip birbirimize hayır dileklerimizi temennilerimizi iletmek istedik. Bu süreç hepimiz açısında önemli bir süreç bizler Cumhurbaşkanımızın hatırlattığı 2023'ün kadrolarıyız. Aslında 2051-2071 dediğimizde bu ekip onların temellerini atacak. Onun için bu kadroyu Cumhurbaşkanımız özene bezene seçiyor.

Yani titiz bir şekilde hazırlık yapıyor Cumhurbaşkanımız. Ak Parti'nin ciddi bir tecrübesi var ve bu tecrübeye dikkat ederek İsmail başkanımızı, bizleri, Besni kadın kolları başkanımızı, Besni gençlik kolları başkanımızı seçtiler Allah razı olsun. Bizde bu yükümüzün farkındayız bunun hakkını vermeye gayret edeceğiz ve sizlerle birlikte varız. Bizler teşkilatız ve üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Vekillerimiz Ankara'da onlar bizleri karşılamak için üzerlerine düşeni yapacaklar onların yükü ayrı. Belediyelerimiz kendilerini imar edebilecekler yarın biz yine oy isteyeceğiz diyecekler onların derdi ayrı yani özetle hepimizin ayrı ayrı yükü var. Ve bu ayrı olan birimler de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ortaya çıkarıyor. Hepimiz çalışacağız, uğraşacağız, mücadele edeceğiz ve hepimizin artılarından yüzde elli artı bir çıkacak. Eğer bu artıları düzgün yapmazsak o zaman Allah korusun farklı bir sıkıntı ortaya çıkabilir. Ben üç senedir bu işi yapıyorum nasıl zor olduğunu nasıl çileli olduğunu en iyi ben bilirim. Allah İsmail başkanımdan razı olsun çünkü küçük yerlere indikçe iş daha zor oluyor. İstanbul il başkanı emin olun bizden daha rahattır. Ama biz oraya göre küçüğüz Besni daha küçük daha ileriye gidersek beldeler var ve daha da zorlaşacak çünkü, beklentiler daha yüksek o zaman biz bu beklentiye ben bilmem, ben anlamam, telefonu kapatmak, yardıma koşmamak bizde olmaz bunlar bize yasak. Biz Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşı olmanın hakkını vereceğiz, bununla da gurur duyacağız.

BİZDE ENERJİ BİTERSE ÇARŞIDA DA ENERJİ BİTER

Bizler bir Amerika değiliz her gelen başkanın kendi sistemini getirmesini değil, oturmuş bir sistem, oturmuş bir anayasa askerlerin yaptığı değil hepinizin olduğu bir düzenleme yapmak istiyoruz diye Cumhurbaşkanımız da altını çize çize söyledi bütün siyasi partililer ile yapmak istiyoruz diye. İnşallah hepimizin oluru ile sonuçlanacak bir anayasa bizlere gelir bizde yerel olarak bunun tabanını hep birlikte hazırlarız. Biz o konuda omuzlarımıza yüklenmiş olan yükü bir şeref biliyoruz. Allah sizlerden razı olsun bu yükü bu zamana kadar taşıdınız. Sizlerden ricam ufak tefek kırgınlıklarınızı, küskünlüklerinizi Cumhurbaşkanımıza, bizlere emanet ettiği Ak Parti'ye karşı değiştirmeyelim çünkü bizde enerji biterse çarşıda da enerji biter. Biz enerjimizi hep diri tutacağız buradan çıktıktan sonra heyecanımız öyle bir diri olacak ki çok şükür bu adamlar var diyecekler. Mesela Ben Recep Tayyip Erdoğan'a kızmıştım ama artık kızmayacağım, ben İsmail başkana kızmıştım ama artık kızmayacağım diyebilmeleri için bizler elimizden geleni yapacağız ve hep birlikte mücadelemize, çalışmamıza devam edeceğiz " ifadelerine yer verdi.