AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, Besni Özel İdare ekiplerinin çalışması sonucu 2019 yılı yatırım programı dahilinde 25 köyde kilitli parke döşeme işlemlerinin sürdüğünü, ayrıca 25 köyün daha kilitli parke döşemesinin gerçekleştirileceği müjdesini verdi.

Konu ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Başkan Çiğdem; "Besni İlçe Özel İdaresi ekiplerimiz ilçede başarılı çalışmalar yürütmekteler. Köylerimizde vatandaşlarımızın daha rahat ve refah içerisinde yaşamaları noktasında özellikle yol su ve temizlik noktasında örnek olabilecek çalışmalara imza atıldı.

Şu anda 25 köyümüzde kilitli parke çalışmaları devam etmekte yaklaşık 15 köyümüzde çalışmalar tamamlandı. 10 köyümüzde ise devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığı zaman 100 bin m2 kilitli parke döşenmiş olacak" dedi.

25 köyün daha Kilitli parke ile döşeneceği müjdesini de veren Çiğdem; "Bu köylerimizdeki çalışmalar için ihale hazırlıkları başladı. İnşallah onları da en kısa sürede tamamlayacağız. Bu güzel çalışmalarda emeği geçen il genel meclis üyelerimize, ilçe özel idare personelimize ve  kaymakamımıza teşekkür ediyorum. İlçemize yapılan ve yapacağımız eser ve hizmetler sayesinde köylerimiz de kent merkezleri kadar belki de daha fazla yaşanabilir hale geldi ve gelmeye devam edecek. Besni'miz kentiyle köyüyle her şeyin en güzelini hak ediyor. Besni'mizin emrinde çalışmaya devam edeceğiz. Allah mahcup etmesin" dedi.

​​​​​​