CHP Besni parti binasında düzenlenen törene CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, CHP Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet, CHP Besni İlçe Başkanı Vakkas Açar, Kesmepete Belediye Başkanı Ali Yılmaz, Şambayat Belediye Başkanı Nejdet Arıcı ve partililer katıldı.

Törende konuşan CHP Besni İlçe Başkanı Vakkas açar, partilerine yeni katılan ve kendilerine güç veren Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Özdemir ve Oğuz Yalçınkaya'ya teşekkür etti.

Açar'dan sonra konuşan İl Başkanı Burak Binzet ise; "Bugün Cumhuriyet Halk Partisi'ni (CHP) biraz daha güçlendirdik. En güzeli bütün örgütün Belediye Başkanlarıyla ve ilçe başkanımızla bir arada olarak tek yumruk olması. Kesmetepe'de belediye meclis üyeleri olan Mehmet Özdemir ve Oğuz Yalçınkaya partimize katıldılar. Böylece Kesmetepe'deki belediye meclis üyesi sayımız 7 oldu. Bu anlamda Kesmetepe Belediye Başkanımız Ali Yılmaz'a emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Güçlenerek geliyoruz. Bu bütünleşmeyi her tarafta sağlayalım" dedi.

Binzet'ten sonra konuşan Kesmetepe Belediye Başkanı Ali Yılmaz; "Şuanda aramızda partimizin bu süreçte hızlı yürüyüşüne destek vermek adına katkıda bulunan belediye meclis üyelerimiz var. Biliyorsunuz ben DSP'den CHP'ye geçtim. DSP'de ve DP'de olan birer arkadaşımız partimize katılmak istediler. Biz onların partimize gelmesinden şeref duyuyoruz. Kendilerine ve bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Son olarak konuşan CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere ise; "Kesmetepe Belediyesinde 2 encümenimizin partimize katılmaları bizi onure etti. Bundan sonraki süreçte inşallah birlik beraberlik içerisinde önce yerelde halkımızın hizmetinde olacağız, sonra Türkiye genelinde iktidar olarak ülkemizin hizmetinde olacağız. İnşallah bu pandemi bittikten sonra daha sık yan yana geleceğiz. Bundan sonra hep birlikte mücadele edeceğiz. Kesmetepe'de Ali Yılmaz başkanımız ile birlikte Kesmetepe'yi güzel hizmetlerle buluşturacağız. Bende Milletvekiliniz olarak her zaman yanınızda olacağım. Sizlere partimize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun. Emeği geçen tüm arkadaşlarımı da teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından CHP'ye katılan Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Özdemir ve Oğuz Yalçınkaya'ya rozetleri takıldı.