Toplantıya, Öz Besni Tur Kooperatif başkanı Adem Bal, Mustafa Aydın, Keysun Birlik Kooperatif Başkanı Memet Şahin, Besni Birlik Kooperatif başkanı Mehmet Yılmaz, Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Abuzer Durmuş, Şehiriçi Kooperatif Başkanı Ahmet İşlerim ve çok sayıda üye katıldı.  

Toplantıda konuşan Can, “Ayrılıkçı değil, birleştirici olma anlayışı içerisindeyiz. Daha önce olduğu gibi bundan sonra da üyelerimizin birbiri ile kaynaşacağı sıcak bir ortamın oluşması için çaba sarf edeceğiz. Şoför esnafının başkanı değil, hizmetkarı olacağım. Şoförler Odasını şoför arkadaşlarımla birlikte yöneteceğiz,” dedi.

Oda üyelerinin haklarını koruyarak, sorunlarına karşı daha duyarlı bir yönetim anlayışı içinde olacaklarını belirten Can, Bunun yanı sıra üyelerimizin faydasına olacak kalıcı projeler  üreteceğiz.

İlk dönem başkanlığının kendisi için önemli bir deneyim olduğunu belirten Can, “Edindiğim tecrübelerle üyelerime yönelik önemli projelere imza atacağız, bunlar sıralamak gerekirse,

-       Vereceğimiz mobil kart ile üyelerimize ucuz akaryakıt alımı sağlayacağız.

-       Sigorta firmaları ile görüşerek indirimli sigorta yapılması için çalışma yapacağız.

-       Şoför esnafımıza ve üyelerimize uygun kredi imkanı sağlanması için bankalarla görüşme yapacağız. 

-       Şoför esnafımızın Akü,  lastik yedek parça vs. gibi malzeme alımlarında firmalarla yapacağımız anlaşmalarla indirim alacağız.

-       Çekici hizmetinin yanı sıra yeni bir Kurtarıcı aracı alacağız. (vinç vazifesi de görebilecek)

-       Odamıza ait hizmet aracı alacağız.

-       Maddi durumu iyi olmayan şoför esnafımıza gerekli destek sağlanmasının yanı sıra çocuklarına da burs vermeyi düşünüyoruz. Bütçemizin el verdiğince kaza yapan ve maddi sıkıntı çeken esnaflarımıza yardımda bulunacağız.

-       Şoför esnafımızın gidebileceği bir lokal açmayı planlıyoruz.

-       Odamıza Otopark, gibi gelir getirecek yerler yapmak.

-       Tüm resmi ve sivil toplum kuruluşları ile her zaman diyalog içerisinde olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm şoför arkadaşlarımın yeni yılını kutluyor, kazasız ve bol kazançlı yıllar diliyorum,” dedi.